Поліція Київщини скорбить за загиблими патрульними поліцейськими Білоцерківщини (ФОТО)

clock
03.10.2016 10:46

Керівництво Головного управління Національної поліції у Київській області від імені усіх працівників поліції Київщини висловлює щирі співчуття родичам та друзям загиблих патрульних Білоцерківського відділу поліції Андрія Яцури та Михайла Корнієнка.

На превеликий жаль, вчора пізно ввечері ми втратили двох молодих співробітників Білоцерківського відділу поліції. 22-річний лейтенант поліції Андрій Яцура та 24-річний старший сержант поліції Михайло Корнієнко у мирних умовах виконували свій службовий обов'язок перед суспільством – їхали на виклик, аби вгамувати сімейну сварку.

У місті Біла Церква, на перехресті проспекту Князя Володимира та вулиці Гризодубової, автомобіль «Mercedes», під керуванням водія у стані алкогольного сп’яніння, з перевищенням швидкості, зіткнувся зі службовим поліцейським авто «Daewoo», в якому заходилось троє патрульних поліції.

Андрій і Михайло отримали тілесні ушкодження, не сумісні з життям. 23-річний старший лейтенант Радіон Совіженко, який був за кермом службового авто, наразі знаходиться в реанімаційному відділенні Білоцерківської лікарні, де за його життя борються лікарі. Ми віримо і докладемо максимум зусиль, щоб поліцейський залишився живим та здоровим!

Хлопці прийшли на службу в поліцію з вірою змінити на краще правоохоронну систему, мужньо ставши на захист громадян.

Біль втрати не згасне ніколи. Пам'ять про Андрія та Михайла завжди житиме у наших серцях. Для всіх нас - це велика трагедія.

Земля пухом нашим співробітникам, які загинули під час виконання своїх службових обов'язків!

Поліція Київської області

Схожі матеріали