«Побудова нової системи – справа і обов’язок кожного поліцейського», – Арсен Аваков (ФОТО)

clock
24.02.2016 13:48

Міністр МВС наголосив на тому, що сьогодні усвідомити свою значимість для суспільства має кожен поліцейський. Новітні методи роботи, які нині впроваджуються в Національній поліції, є тією соціальною місією, значимість якої мають усвідомити всі співробітники – хто виходить на патрулювання, заступає на чергування, створює програмне забезпечення та займається слідством, розшуком, експертизою

Очільник Міністерства зазначив, що для забезпечення ефективної  роботи Національної поліції наразі створено всі умови – від зарплат до автомобілів та технічного забезпечення. Але ще важливішим є усвідомлення кожним поліцейським своєї відповідальності перед країною та кредиту довіри громадян.

«Тільки так – крок за кроком ми вибудуємо нову систему – поліцію, яка буде служити та захищати», – сказав міністр внутрішніх справ.

Нагадаємо, 22 лютого Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков і голова Представництва ЄС в Україні Ян Томбінський взяли участь у церемонії першого інструктажу особового складу груп швидкого реагування патрульної поліції в Харківській області.

На ній було анонсовано низку нововведень, що дозволить максимально наблизити поліцейський сервіс до населення і найоперативніше надати допомогу в невідкладних випадках, зокрема, систему RICAS.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали