За подіями 9 травня у Дніпрі 16 особам повідомлено про підозру у вчиненні хуліганства - Сергій Князєв (ФОТО, ВІДЕО)

clock
02.06.2017 12:20

Матеріали стосовно чотирьох поліцейських направлені до прокуратури. Кримінальне провадження буде скероване до суду найближчим часом. Про це голова Нацполіції повідомив сьогодні, 2 червня, під час робочого візиту до Дніпропетровської області, коментуючи результати розслідування цих подій.

За словами Сергія Князєва, 16 особам, які брали участь у хуліганських діях 9 травня, оголошено підозру. Також очільник Нацполіції  зазначив, що службовим розслідуванням задокументовані дії чи бездіяльність діючого складу підрозділу поліції Дніпра. Відносно чотирьох працівників поліції матеріали скеровані до прокуратури для прийняття рішення.

«Події, що мали місце у Дніпрі, показали нам проблемні місця. Аби такі прикрі помилки не повторювалися, проведена відповідна робота зі всіма регіональними підрозділами поліції», – наголосив Сергій Князєв.

Нагадаємо, Сергій Князєв під час брифінгу у Головному управлінні Національної поліції в Дніпропетровській області повідомляв про попередні підсумки службового розслідування подій 9 травня.

11 травня на засіданні Кабінету Міністрів України Сергій Князєв зазначив, що для допомоги розслідування подій 9 травня у Дніпрі створено робочу консультативну групу. До її складу увійшли учасники цих подій.

Тим часом 13 травня суд арештував п`ятого учасника заворушень у Дніпрі. Чоловіка підозрюють в тому, що він керував діями так званих «тітушок» – молодиків спортивної статури.

Крім того, стосовно трьох підозрюваних у масових заворушеннях 9 травня також обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

Департамент комунікації Національної поліції України

Схожі матеріали