Життя чоловіка, пораненого в Красногорівці, врятували поліцейські (ФОТО)

clock
12.01.2017 11:15

Співробітники Мар’їнського відділення поліції першими прибули на місце обстрілу, надали невідкладну медичну допомогу та викликали «швидку».

Нагадаємо, обстріл стався сьогодні вночі близько 23.00. Під обстріл потрапила вулиця Суворова. 64-річний чоловік та його дружина  спали, коли бойовики відкрили вогонь по житловим будинкам. Чоловік отримав поранення ноги, а жінка дивом не постраждала.

За кілька хвилин поліцейські вже були на місці та надавали чоловіку першу допомогу. Поліцейські наклали джгут та викликали «швидку». Завдяки цьому ногу вдалося врятувати. Чоловік госпіталізований. Після цього правоохоронці обійшли  й сусідні помешкання, перевірили, чи потрібна допомога людям.

Вже не вперше родина потрапляє під обстріл. Під час артударів літнє подружжя допомагало постраждалим, старенькі витягували дітей з-під завалу.

«Сьогодні вночі близько 23.45 бойовики нанесли мінометний удар по Красногорівці. В результаті чоловік, який мешкає на 5 поверсі п'ятиповерхівки, отримав серйозне поранення ноги. Перша допомога була надана саме співробітниками поліції, які несли тут службу», - зазначив керівник поліції Донеччини В’ячеслав Аброськін.

Поліцейські продовжують нести посилену службу у прифронтовому районі. Мар’їнка підключена до колл-центру 102 і жителі можуть звернутися до поліції та отримати необхідну допомогу у будь-який час.

Поліцейські відвідали постраждалого в лікарні. В нього пошкоджено артерію, медики наклали гіпс. Станом на 12.00 чоловік почуває себе задовільно.

Відділ комунікації поліції Донецькій області

Схожі матеріали