Визначені переможці гирьового етапу «Динаміади-2017»

clock
16.09.2017 06:29

13-15 вересня у Львові у рамках «Динаміади-2017» пройшли змагання з гирьового спорту серед збірних команд територіальних організацій ФСТ «Динамо» України та серед збірних команд вишів МВС й інших центральних органів виконавчої влади, діяльність яких спрямовує та координує міністр внутрішніх справ України.

У змаганнях взяли участь 91 спортсмен серед збірних команд територіальних організацій Товариства, 75 спортсменів серед збірних команд вищих навчальних закладів системи МВС.

Рівень учасників був надзвичайно високим: два заслужені майстри спорту України, сім майстрів спорту України міжнародного класу, 22 майстри спорту України, 39 кандидатів у майстри спорту України. Відтак боротьба за нагороди точилася напружена й видовищна. Високий організаційний рівень змагань забезпечили колектив Львівської обласної організації ФСТ «Динамо» України, Союз гирьового спорту України та головна суддівська колегія змагань.

У підсумку найсильнішою серед команд територіальних організацій ФСТ «Динамо» стала збірна з Полтавщини, друге місце виборола команда Харківської обласної організації, на третьому – гирьовики зі Львівщини.

У особистому заліку чемпіонату серед територіальних організацій ФСТ «Динамо» перемогу вибороли: у ваговій категорії до 63 кг – Олександр Пузій (Полтавська обласна організація), у ваговій категорії до 68 кг – Руслан Срібний (Полтавська обласна організація), у ваговій категорії до 73 кг – Максим Канунніков (Харківська обласна організація), у ваговій категорії до 78 кг – Ігор Гавришко (Полтавська обласна організація), у ваговій категорії до 85 кг – Олег Коломієць (Полтавська обласна організація), у ваговій категорії до 95 кг – Полміра Квіквініа (Хмельницька обласна організація), у ваговій категорії понад 95 кг – Андрій Горовий (Сумська обласна організація).

У командному заліку серед збірних команд вищих навчальних закладів системи МВС перемогу здобули гирьовики Національного університету цивільного захисту України, срібло у команди Національної академії Національної гвардії України, бронза у збірної Львівського державного університету внутрішніх справ.

В особистому заліку чемпіонату серед вищих навчальних закладів системи МВС перемогу святкували: у ваговій категорії до 63 кг – Владислав Кошіль (Національний університет цивільного захисту України), у ваговій категорії до 68 кг – Дмитро Усачов (Національний університет цивільного захисту України), у ваговій категорії до 73 кг – Владислав Хоменко (Донецький юридичний інститут МВС України), у ваговій категорії до 78 кг – Євген Душкевич (Донецький юридичний інститут МВС України), у ваговій категорії до 85 кг – Артур Пісковець (Харківський національний університет внутрішніх справ), у ваговій категорії до 95 кг – Роман Мних (Львівський державний університет внутрішніх справ), у ваговій категорії понад 95 кг – Іван Томашук (Львівський державний університет внутрішніх справ).

Переможці та призери чемпіонатів з гирьового спорту в командному і особистому заліках були нагороджені кубками, дипломами та медалями Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України.

Департамент комунікації МВС України

(за матеріалами прес-служби ФСТ «Динамо»)

Схожі матеріали