Віталія Невгада призначено заступником голови Нацполіції (ФОТО)

clock
13.09.2017 10:38

Наказом міністра внутрішніх справ Арсена Авакова на посаду заступника голови Національної поліції – начальника Головного слідчого управління призначено полковника поліції Віталія Невгада. Про це сьогодні повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий під час робочого візиту на Донеччину.

Службу новопризначений заступник голови Нацполіції в правоохоронних органах розпочав у 1994 році в Білоцерківському міськуправлінні міліції. З 2010 року працював заступником начальника слідчого управління ГУМВС в Київській області.

Полковник поліції приїхав на Донеччину в найважчі часи і доклав максимум зусиль, аби сформувати потужний колектив слідчих, які зараз документують наслідки терактів, вбивств бойовиками мирних мешканців, руйнувань, продовжив справу В’ячеслава Аброськіна з розвитку поліції воєнного регіону в цілому.

Звертаючись до присутніх на нараді поліцейських, Сергій Яровий відзначив, що Віталій Невгад досвідчений керівник, який професійно виконував свої обов’язки, а тому йому було запропоновано посаду у Головному слідчому управлінні.

Департамент комунікації МВС України 

Схожі матеріали