Випускники Дніпропетровського держуніверситету внутрішніх справ поповнили лави Нацполіції (ФОТО)

clock
28.02.2017 12:00

Сьогодні, 28 лютого, у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ пройшли урочистості з нагоди випуску молодих лейтенантів поліції. Дипломи про вищу освіту та офіцерські погони отримали 370 випускників вишу.

Цього дня на університетському плацу було велелюдно, гамірно й емоційно. Вчорашніх курсантів, тепер вже поліцейських, прийшли привітати батьки, друзі та близькі.

Привітати випускників із отриманням диплому про вищу освіту та першим офіцерським званням завітали почесні гості: перший заступник директора Департаменту організаційно-апаратної роботи МВС України Михайло Журба, заступник начальника Департаменту карного розшуку – начальник Управління боротьби з організованою злочинністю НПУ Олексій Харкевич, заступник голови Дніпропетровської ОДА Володимир Юрченко, голова Апеляційного суду Дніпропетровської області Наталія Деркач, керівник поліції Донецької області В’ячеслав Аброськін, начальник ГУНП в Запорізькій області Олег Золотоноша, заступник начальника ГУНП в Дніпропетровській області Павло Баранник, представники органів місцевої влади та силових структур.

Першим з теплими словами до своїх вихованців звернувся ректор ДДУВС Віталій Глуховеря: «Пам’ятайте, що обраний вами шлях покладає на вас святий обов’язок завжди залишатись відданими українському народові, постійно вдосконалювати свою професійну майстерність, з високою відповідальністю виконувати покладені завдання, бути чесними, дисциплінованими працівниками, постійно захищати законні права та інтереси громадян незалежної України».

І ось вона довгоочікувана хвилююча мить – вручення дипломів. Із 370 випускників 61 отримав диплом з відзнакою.

Новоспечені офіцери поліції щиро подякували викладачам та батькам і пройшли прощальним парадом, традиційно підкинувши у повітря монети.

З університетського плацу випускники ДДУВС вирушили в самостійне життя. Позаду щоденні шикування, гуркіт барабанів та звуки маршу. Попереду – нелегка й відповідальна служба народові України.

Прес-служба ДДУВС

Схожі матеріали