Вадим Троян: «Нацполіція вимагатиме арешту грабіжників з Княжичів»

clock
06.12.2016 08:02

Національна поліція вимагатиме арешту членів угрупування крадіїв, яке спровокувало смертельну стрілянину у Княжичах. Про це ІА "Укрінформ" повідомив т.в.о. Голови Національної поліції України Вадим Троян.

«Наразі вони затримані. Ми відпрацьовуємо з ними слідчі дії і паралельно проводимо оперативні заходи, аби підкріпити докази слідством, після чого добиватимемося їх арешту», – сказав Вадим Троян.

Тим часом, за його словами, усі необхідні експертизи тіл загиблих у Княжичах правоохоронців мають бути завершені вже сьогодні, після чого їх віддадуть рідним.

«Ми очікуємо, що тіла померлих передадуть рідним сьогодні, після чого пройдуть похорони. Я говорив про це із ГПУ», – сказав Вадим Троян.

Він додав, що Національна поліція допомагає родинам у організації проводів та намагається надати родичам полеглих моральну підтримку.

«З родинами ми спілкуємося регулярно, декого привозимо до Києва із інших міст, працюємо з сім’ями, адже це – наші співробітники», – зазначив т.в.о. Голови Нацполіції.

Нагадаємо, відповідно до рішення т.в.о. Голови Національної поліції України Вадима Трояна, на час проведення службового розслідування від виконання службових обов’язків відсторонені керівники трьох оперативних підрозділів ГУ НП у місті Києві, які відповідали за проведення спецоперації у селі Княжичі Броварського району Київської області. Також відсторонено весь особовий склад, який брав у ній участь.

Раніше т.в.о. Голови Нацполіції Вадим Троян повідомив, що поліція та Генпрокуратура допитують всіх учасників подій у Княжичах.

Схожі матеріали