В Одесі розпочалися заходи, присвячені 72-й річниці перемоги над нацизмом у Європі. Поліція - на варті безпеки громадян (ФОТО)

clock
09.05.2017 07:10

Усі бажаючі можуть вшанувати пам'ять загиблих солдат біля основних меморіалів міста Одеси. Про безпеку громадян під час цих заходів дбає поліція.

З метою недопущення масових заворушень, прохід до Алеї слави буде здійснюватись виключно через фільтраційно-пропускний пункт, розташований з боку Лідерсовського бульвару. Периметр та всю територію Алеї слави, Площі 10 квітня та меморіалу героїчної оборони Одеси «411 берегова батарея» протягом доби патрулюватимуть поліцейські наряди та військовослужбовці Національної гвардії України.

Усього для забезпечення публічної безпеки і порядку на території міста та області задіяні понад 3000 поліцейських і військовослужбовців Нацгвардії України.

 

 

Шановні громадяни! Нагадуємо, що до місць проведення масових заходів заборонено приносити вогнепальну чи холодну зброю, вибухівку, засоби піротехніки, рідину у скляній ємкості та інші предмети, які можуть бути використані для вчинення терористичного акту чи завдання тілесних ушкоджень іншим особам.

Просимо з розумінням поставитися до тимчасових незручностей, адже вказані заходи вживаються поліцією для того, аби кожен житель та гість регіону почувався спокійно.

Відділ комунікації поліції Одеської області

Схожі матеріали