В Одесі бійці Нацгвардії затримали чоловіка, який задушив одесита

clock
01.01.2017 11:51

На Одещині в новорічну ніч сталося два вбивства. Один злочин розкрито, зловмисника затримали бійці Нацгвардії, які патрулювали місто. На місці скоєння іншого вбивства – подвійного – працює слідчо-оперативна група. Про це повідомив начальник поліції Одеської області Дмитро Головін.

За його словами, у новорічну ніч до поліції Овідіопольського району надійшло повідомлення про те, що в одній з садиб села Прилиманське виявлено два тіла з ознаками насильницької смерті. Чоловік і жінка постраждали від рук невідомих зловмисників.

«На місці працює слідчо-оперативна група, експерти-криміналісти, кінологи. Проводяться подворові обходи силами поліції із залученням громадських активістів та військовослужбовців Нацгвардії», – зазначив Дмитро Головін.

Він також додав, що поліцейські встановлюють можливих свідків злочину і мотиви вбивства. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Ще одне вбивство сталося в Київському районі Одеси – задушено чоловіка. Цей злочин розкрито по гарячих слідах бійцями Нацгвардії, які патрулювали вулиці міста.

«Зловмисник встановлений і затриманий, ним виявився раніше засуджений громадянин», – повідомив керівник поліції Одещини.

Нагадаємо, 30 грудня поліція Одеської області затримала чоловіка, якого підозрюють у скоєнні подвійного вбивства у смт Овідіополь.

 

Департамент комунікації

Національної поліції України

Схожі матеріали