Уряд Канади допоможе Нацполіції України у навчанні вітчизняних правоохоронців (ФОТО)

clock
22.12.2016 08:00

Проект міжнародної технічної допомоги передбачає навчання українських правоохоронців із залученням до процесу канадських колег. Про це йшлося на зустрічі т.в.о. Голови Національної поліції України Вадима Трояна з командиром Канадського поліцейського контингенту – представником Канадської поліцейської місії в Україні Хілтоном Смі, яка відбулася вчора, 20 грудня.

Сторони обговорили реалізацію проекту міжнародної технічної допомоги, який  реалізується Королівською Канадською Кінною поліцією. Він передбачає надання канадськими правоохоронцями підтримки поліції України у галузі навчання поліцейських, взаємодії поліції з громадськістю (Community policing), питань підзвітності та етики, а також гендерних питань та забезпечення прав людини.

Термін реалізації цього проекту – листопад-грудень 2016-го – березень 2019 років. Бюджет проекту складатиме трохи більше 16 мільйонів доларів США на рік.

Т.в.о. Голови Національної поліції Вадим Троян висловив подяку представникам Канадської поліцейської місії в Україні в особі Хілтона Смі за підтримку українського правоохоронного відомства на шляху його розвитку.

Департамент комунікації Національної поліції України

 

Схожі матеріали