Контраст
Шрифт

Україна та Угорщина підписали спільний план щодо попередження надзвичайних ситуацій (ФОТО)

clock
20.10.2016 15:00

Відповідний документ був погоджений сьогодні у Будапешті на п’ятому засіданні Постійного Угорського-Українського спільного комітету з управління у надзвичайних ситуаціях.

План роботи в рамках Угоди між урядами України та Угорщини покликаний налагодити співробітництво та надання взаємної допомоги в галузі попередження надзвичайних ситуацій та ліквідації їхніх наслідків.

Двостороння зустріч пройшла за участі глави Держслужби України з надзвичайних ситуацій Миколи Чечоткіна та керівника Національного Генерального директорату з управління у надзвичайних ситуаціях МВС Угорщини Зотлана Гора.

«Підписання нового Плану дій є одним з важливих аспектів спільної роботи у сфері цивільного захисту та дієвим механізмом, спрямованим на розвиток багатостороннього співробітництва», - повідомив Микола Чечоткін.

Під час заходу сторони обговорили питання щодо боротьби з наслідками надзвичайних ситуацій та обмінялися інформацією про останні масштабні стихійні лиха й техногенні катастрофи.

Угорська сторона також представила інтегровану систему управління у надзвичайних ситуаціях, яка складається з трьох напрямків: цивільна оборона, промислова безпека та пожежогасіння.

У підсумку глави делегацій домовилися і в подальшому продовжувати тісну двосторонню співпрацю.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали
Діяльність