Україна і Катар зацікавлені у двосторонньому співробітництві в галузі внутрішньої безпеки та протидії злочинності (ФОТО)

clock
06.10.2016 07:30

Про це йшлося на зустрічі заступника міністра внутрішніх справ України Тетяни Ковальчук з Надзвичайним та Повноважним Послом Держави Катар в Україні Джассімом Рашидом Аль-Халіфа.

Катарський Посол передав офіційне запрошення міністрові Арсену Авакову від Шейха Абдалли бін Насера бін Халіфа Аль Тані, Прем’єр-міністра, міністра внутрішніх справ Держави Катар відвідати одинадцяту виставку національної безпеки «Milipol Qatar 2016», що відбудеться наприкінці жовтня у місті Доха.

На думку Посла, зустріч міністрів внутрішніх справ наших країн могла б стати доброю нагодою для обговорення питань двостороннього співробітництва у галузі внутрішньої безпеки та протидії проявам транскордонної злочинності.

Тетяна Ковальчук висловила зацікавлення української сторони у започаткуванні конструктивної і взаємовигідної співпраці між правоохоронними відомствами України та Катару. Вона ознайомила Посла з ключовими напрямами реформи цивільного сектору безпеки нашої держави, принципами взаємодії МВС України з міжнародними партнерами з метою залучення експертно-методологічної та матеріально-технічної допомоги. Посла Катару також було запрошено відвідати XIII Міжнародну спеціалізовану виставку засобів захисту, озброєння, військової та спеціальної техніки, технологій і товарів подвійного використання «Зброя та безпека – 2016», що відкривається 11 жовтня у Києві.

На завершення зустрічі Посол Держави Катар побажав МВС України успіху у подальшому впровадженні реформ, миру та процвітання дружньому українському народові.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали