У рамках безвізу в заходах з оформлення громадян разом з українськими прикордонниками візьмуть участь представники Frontex

clock
07.06.2017 11:53

Державна прикордонна служба України ініціювала залучення експертів Європейської агенції Frontex задля несення спільної служби з початку дії безвізового режиму з ЄС. Представники агенції надаватимуть вичерпну консультативну допомогу як прикордонникам, так і українцям, щоб зменшити можливі відмови громадянам України під час перетинання кордону з країнами-членами ЄС.

Так, у період з 10 по 22 червня представники ДПС України спільно з експертами Frontex візьмуть участь у спільних заходах в рамках лібералізації візового режиму. До них будуть залучені представники таких країн як Чехія, Франція, Польща, Нідерланди, Естонія, Словаччина, Італія, Словенія та Литва. Експерти з цих країн будуть присутніми в пунктах пропуску як авіаційного сполучення – «Бориспіль», «Жуляни», «Одеса», «Львів», так і в автомобільних пунктах пропуску «Тиса», «Лужанка», «Ужгород», «Ягодин», «Краковець», «Рава-Руська» та «Порубне».

За матеріалами АДПС України

Схожі матеріали