У листопаді в Україні відкриються п’ять нових сервісних центрів МВС (ІНФОГРАФІКА)

clock
18.10.2016 08:15

У межах реформи сервісних центрів МВС (колишніх МРЕВ) продовжується відкриття сервісних центрів МВС нового зразка. Тут на новому рівні надаватимуть такі послуги, як видача та заміна водійського посвідчення, реєстрація та перереєстрація транспортного засобу, погодження конструкцій транспортного засобу тощо.

«Уже в листопаді в Дніпропетровській, Київській, Львівській, Вінницькій та Луганській областях запрацюють нові сервісні центри МВС. Центри будуть технічно обладнані та забезпечені усіма видами зв’язку, що дозволить оперативно надавати максимальний спектр послуг», – розповідає керівник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.

Основні переваги нових сервісних центрів: електронна черга та система прозорих кабінетів, сучасні технології, веб-камери, за якими громадяни можуть бачити навантаження в сервісному центрі, клієнтоорієнтований персонал.

Сервісні центри МВС відкриватимуться наступного місяці за таким графіком: 1 листопада – у Дніпрі, у першій половині місяця – у Київській області, 22 листопада – у Львові, 24 листопада – у Вінниці, 29 листопада – у місті Сєвєродонецку Луганської області.

Нагадаємо, що відкриттю центрів у кожній області передує безкоштовна програма стажування з підготовки нового персоналу та конкурс на посади адміністраторів сервісних центрів МВС.

«У грудні ми рухатимемося Україною не менш активно», – анонсує подальший поступ реформи Владислав Криклій. Зокрема, у грудні відбудеться запуск мобільних сервісних центрів, які обслуговуватимуть громадян у віддалених населених пунктах країни.

Перший сервісний центр нового зразка був відкритий у липні в Києві. Центр може надавати приблизно 300 послуг щодня. Загалом за рік до сервісних центрів МВС звертаються близько 4 млн. громадян, йдеться як про безпосереднє отримання послуг, так і про консультативні звернення. Сучасні технології, якими оснащені нові сервісні центри МВС, дають змогу скоротити час надання послуг та покращити їх якість.

До червня 2017 року планується відкриття нових сервісних центрів у всіх областях України.

Прес-служба Головного сервісного центру МВС України

Схожі матеріали