У Запоріжжі відкрився новий сервісний центр МВС (ФОТО)

clock
13.12.2016 10:55

13 грудня в Україні запрацював восьмий новий сервісний центр МВС. 

Центр відкрив представник команди реформи, керівник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій. У відкритті також взяв участь голова Запорізької обласної ради Григорій Самардак.

Центр запрацював у Запоріжжі за адресою: вул. Фортечна, 2В. 

Повністю прозорий та сучасний двоповерховий сервісний центр МВС оснащений електронною чергою, зручною інформаційною системою, планшетом для оцінки якості надання послуг. На сайті hsc.gov.ua можна переглянути завантаженість центру за допомогою встановлених камер відеоспостереження, а також ведеться запис обслуговування громадян з метою моніторингу якості надання послуг. 

«Жителі Запоріжжя відтепер також остаточно забудуть про МРЕВ і зможуть отримати послуги у комфортному, зручному та новому сервісному центрі МВС. Двоповерхова будівля, розташована майже у центрі міста,  де можна зареєструвати та перереєструвати авто за 2 години, замінити посвідчення водія за 30 хвилин та отримати інші послуги сервісних центрів МВС швидко та якісно. Громадян одночасно обслуговуватимуть 10 підготовлених адміністраторів. Тут ви з комфортом можете зачекати на свою чергу,  а для дітей облаштований дитячий куточок» – розповідає керівник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій. 

Центр несе не тільки функціональні зручності, але й цього разу з використанням візуальних особливостей. Він оформлений дизайн-студією BRATY - Василем та Іваном Костенками. Їх роботи з’являються на найбільш значущих подіях України та заходах міжнародного значення. Сервісні центри МВС запросили майстрів оформити приміщення своїми роботами. Запоріжжя стало пілотним проектом, де у графічних елементах вдалося поєднати найвизначніші споруди міста та автомобільну тематику. 

Окрім цього, найближчим часом планується розширення функцій сервісного центру МВС, а саме проведення огляду транспортних засобів для видачі свідоцтв про допуск транспортних засобів до перевезення небезпечних вантажів, видача довідок про притягнення особи до кримінальної відповідальності, відсутність судимості. 

У приміщенні також функціонує майданчик для проведення огляду транспортних засобів з централізованим опаленням, якісним освітленням та зручним під’їздом для клієнтів з особливими потребами. 

На території біля адміністративної будівлі паркувальні місця для відвідувачів. 

Про порядок отримання послуг завжди можна дізнатись на сайті  hsc.gov.ua, подивитись відео-інструкції на каналі YouTube, а також проконсультуватись за телефоном (044) 290-18-99 або на офіційній сторінці  Facebook Головного сервісного центру МВС. 

Схожі матеріали