У Західному та Південному ОТО з’явилися нові мобільні клуби-друкарні (ФОТО,ВІДЕО)

clock
27.10.2016 06:50

У Національній гвардії України триває робота щодо комплектування сучасними технічними засобами інформаційно-пропагандистського забезпечення та культурно-просвітницької роботи. У зоні проведення антитерористичної операції добре зарекомендували себе мобільні клуби-друкарні – унікальні машини, аналогів яким немає в жодному іншому збройному формуванні України.

Ці зразки техніки розроблялись спеціально для потреб військових правоохоронців, причому їх розвиток і удосконалення не припиняються й сьогодні. Щорічно, починаючи з 2014 року на озброєння приймаються по дві одиниці техніки, при цьому кожного року зразки техніки доповнюються новими опціями і можливостями.

Цьогорічні машини, презентація яких відбулась нещодавно у Головному управлінні Національної гвардії України, відрізняються від своїх попередників не лише технічними характеристиками культурно-просвітницької техніки, а й новою автомобільною базою. У результаті тривалого вивчення пропозицій на українському ринку автомобільної техніки прийнято рішення використовувати шасі МАЗ. Суттєво оновлено й спеціальне обладнання машини – збільшилась його надійність і функціональність, додались нові можливості, а головне – все це досягнуто без збільшення вартості. Командувач Національної гвардії України генерал-лейтенант Юрій Аллеров особисто ознайомився з новою технікою та дав належну оцінку роботі її творців. Командувач висловив упевненість у тому, що дуже скоро обидві машини працюватимуть за призначенням на сході держави, де виконують службово-бойові завдання воїни-правоохоронці.

 

Прес-служба НГУ

Схожі матеріали