У Тернополі відкрився новий сервісний центр МВС (ФОТО)

clock
12.01.2017 14:55

Сьогодні, 12 січня, у Тернополі розпочав роботу 13-й в Україні новий сервісний центр МВС.  Церемонію відкриття провів керівник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій. У заході також взяли участь керівник Регіонального сервісного центру МВС у Тернопільській області Святослав Вишневський та начальник Головного управління Національної поліції в Тернопільській області Олександр Богомол.

Центр прийшов на зміну колишньому МРЕВ і дає змогу швидко та надійно отримати низку адміністративних послуг. Клієнти центру можуть оперативно зареєструвати та перереєструвати транспортні засоби, отримати чи обміняти посвідчення водія або допуск до перевезення небезпечних вантажів, тощо. Здійснення заміни посвідчення водія відтепер займає близько 30 хвилин, а перереєстрація авто – 2 години.

Тут запроваджена найсучасніша система інформаційних технологій та комунікативного обладнання. Працює електронна черга, планшет для оцінки якості обслуговування, веб-камери та інформаційний кіоск. У центрі також є і спеціальне візуальне оформлення – графіка від української дизайн-студії BRATY — Василя та Івана Костенко.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали