У Миколаєві поліцейські затримали чоловіка, який облив хімічною речовиною свою родину

clock
01.11.2020 11:08

Наразі зловмиснику слідчі оголосили про підозру, вирішується питання про обрання запобіжного заходу. За вчинене йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Повідомлення про те, що до місцевої лікарні з хімічними опіками доставлені 33-річна жінка та двоє її дітей, 15-ти та 1-го років, поліцейські отримали від медиків ввечері, 31 жовтня.

Під час проведення слідчих заходів правоохоронці з’ясували, що тілесні ушкодженя мешканці райцентру та її дітям під час сварки завдав 31-річний співмешканець, який у стані алкогольного сп’яніння повернувся додому. Нетверезий чоловік схопив пляшку, у якій знаходилась невстановлена хімічна речовина, та облив нею жінку, 15-річного сина та однорічну доньку.

Наразі потерпілі знаходяться в медичних закладах. Зловмисника ж поліцейські затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Його дії слідчі кваліфікували за ч. 2 ст. 15 п. 1 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (Замах на умисне вбивство), за що передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

Пляшку, у якій знаходилась невстановлена рідина, поліцейські вилучили та направили на експертизу. За процесуального керівництва місцевої прокуратури затриманому оголошено про підозру у скоєнні злочину та найближчим часом буде обраний запобіжний захід.

Схожі матеріали