У МВС з громадськістю обговорили план роботи Уряду до 2020 року (ФОТО)

clock
19.01.2017 15:48

У Міністерстві внутрішніх справ України пройшло чергове засідання Громадської ради при МВС на якому було розглянуто Середньостроковий план пріоритетних дій Уряду до 2020 року у розрізі 2017.

У дискусії брали участь представники секретаріату Кабінету міністрів, центральних органів виконавчої влади, діяльність яких координує міністр, члени Громадської ради при МВС України та провідні фахівці міністерства.

Голова Громадської ради при МВС України Володимир Мартиненко зазначив:  «Дуже важливо залучення максимальної кількості громадськості не лише у Києві, а й у регіонах до проведення обговорень роботи як відомства так і Уряду в цілому».

Варто зазначити, що План був розісланий на розгляд громадськості до областей для його обговорення та аналізу. Майже в усіх регіонах створено Робочі групи громадськості по співпраці і взаємодії з органами, що координуються Міністром внутрішніх справ. До складу цих робочих груп увійшло більше 600 представників інститутів громадянського суспільства. З представниками громадськості тепер співпрацюють обласні управління Національної поліції, Нацгвардії, Державної міграційної служби, ДСНС, Державної прикордонної служби і Сервісного центру МВС у 21 області.

Загалом учасники засідання погодились з Планом дій Уряду та домовились внести остаточні корективи після узагальнення всіх зауважень та пропозицій.

Детальніше з Планом можна ознайомитись на сайті Кабінету Міністрів України за посиланням.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали