У МВС відбулась зустріч із новопризначеним Аташе Посольства Франції з правоохоронних питань (ФОТО)

clock
30.09.2016 14:23

30 вересня 2016 року Директор Департаменту міжнародного співробітництва та європейської інтеграції МВС України Мері Акопян зустрілася з новопризначеним Аташе Посольства Франції з правоохоронних питань полковником жандармерії Жаном-Люком Ломоном.

Мері Акопян привітала французького колегу з початком його місії в Україні, а також висловила подяку французькій стороні за чітку позицію на підтримку України.

«Для нас є надзвичайно важливою допомога французької сторони, яка надає своїх експертів та радників, які працюють у сферах державного адміністрування, управління фінансами, митній та оборонній сферах», - зазначила Мері Акопян.

Було наголошено на важливому значенні міжнародної підтримки процесу реформ вітчизняного сектора цивільної безпеки. У цьому контексті Мері Акопян висловила сподівання на французьку підтримку у розбудові центральних органів виконавчої влади, діяльність яких спрямовується і координується міністром внутрішніх справ України.

У свою чергу Жан-Люк Ломон підкреслив, що процес зближення України з країнами Європейського Союзу окреслив нові виклики у сфері боротьби зі злочинністю. Саме тому продовження активної співпраці є взаємовигідним для обох сторін.

Департамент комунікації МВС України

 

Схожі матеріали