У МВС обговорили розвиток єдиної системи стратегічного планування

clock
25.05.2017 06:28

Перша зустріч робочої групи з питань стратегічного планування відбулася вчора,  24 травня, у Міністерстві внутрішніх справ України. У засіданні, що пройшло під головуванням директора Департаменту міжнародного співробітництва та європейської інтеграції МВС Мері Акопян, взяли участь представники структурних підрозділів Міністерства, Національної гвардії, Державної прикордонної служби та Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Відкриваючи засідання, Мері Акопян наголосила на необхідності обговорення й визначення шляхів формування скоординованої політики подальших дій в процесі удосконалення державної системи стратегічного планування.

Під час обговорення було окреслено напрями розвитку єдиної системи стратегічного планування, що включає елементи моніторингу, аналізу, прогнозування і прийняття рішень, а також роль Міністерства внутрішніх справ та залучених ЦОВВ у згаданому.

Також розглядалися шляхи та інструменти запровадження ефективної координації та механізму подальшої взаємодії між МВС та ЦОВВ, перспективи співробітництва Міністерства внутрішніх справ України з НАТО в сфері стратегічного планування на основі спроможностей. Йшлося, зокрема, про можливості залучення консультативної та практичної допомоги для досягнення поставлених цілей.

Учасники зустрічі висловили свою зацікавленість у подальшій співпраці в згаданому напрямку та готовність активно долучитися до процесу з метою подальшого посилення спроможностей для забезпечення безпекового простору в країні.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали