У МВС нагородили переможців «Кубку міністра з панкратіону – 2017» (ФОТО)

clock
07.04.2017 13:50

За звання чемпіона «Кубку міністра з панкратіону – 2017» боролися команди Національної поліції, Національної гвардії, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Державної прикордонної служби та вищих навчальних закладів МВС України.

Переможцем турніру і володарем Кубку стала команда Національної гвардії України. Друге місце посіла команда Державної прикордонної служби, а третє – команда Національної поліції України.

Чемпіонат «Кубку міністра з панкратіону – 2017» тривав протягом 6-7 квітня. Всього до змагань було допущено 109 бійців, які змагалися у 8-ми вагових категоріях.

Під час церемонії нагородження, яка відбулася сьогодні, 7 квітня, переможців привітав Державний секретар Міністерства внутрішніх справ Олексій Тахтай.

«У цьому залі зібралися ті, що прагнуть перемогти, хто кожного дня забезпечує збереження безпеки наших громадян», - наголосив він.

Голова Громадської Ради МВС Володимир Мартиненко також привітав переможців та подякував за яскравий турнір. Він підкреслив, що попереду на спортсменів чекають нові перемоги на світовій арені.

З вітальним словом на урочистостях виступили народний депутат України, член Колегії МВС Микола Величкович та заступник Міністра молоді та спорту України Ярослав Войтович. У своєму виступі вони привітали спортсменів та побажали їм подальшого розвитку і перемог.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали