У Києві стартував проект «Англійська мова для патрульної поліції» (ФОТО, ВІДЕО)

clock
22.11.2016 16:50

600 патрульних поліцейських, які несуть службу в центральних районах Києва, пройдуть курс англійської мови за найкращими міжнародними стандартами. Про це йшлося сьогодні, 22 листопада, під час презентації проекту.

Захід відбувся за участі т. в. о. голови Національної поліції України Вадима Трояна, Надзвичайного та Повноважного Посла Сполучених штатів Америки в Україні Марі  Йовановіч, Надзвичайного та Повноважного Посла Сполученого королівства Великої Британії та Північної Ірландії в Україні Джудіт Гоф та мера Києва Віталія Кличка.

«Дякую нашим іноземним партнерам за допомогу, а також за те, що ви вважаєте цей проект ключовою точкою реформи Національної поліції України», – зазначив Вадим Троян.

За його словами, цей проект є складовою європейської інтеграції, якої ми чекаємо від України і від Європи разом. Вадим Троян також висловив сподівання, що будь-хто, відвідуючи Україну, отримає від поліцейського той сервіс, якого потребує.

«Ми очікуємо що ця програма допоможе патрульним у їхній щоденній роботі, а також сприятиме покращенню іміджу країни за кордоном», – зазначила Надзвичайний та Повноважний Посол Сполучених штатів Америки в Україні Марі Йовановіч.

Як повідомила Повноважний Посол Сполученого королівства Великої Британії та Північної Ірландії в Україні Джудіт Гоф, до проекту залучені 14 викладачів Британської Ради. Вони проводитимуть спеціалізовані уроки для 600 працівників патрульної поліції Києва наступні сім місяців. Кожен слухач отримає 120 годин занять за сучасною методикою.

«Цей проект сприятиме розвитку ефективної та надійної поліції української  столиці. Його мета – зробити Київ безпечнішим і дружнім для іноземців», – розповіла Джудіт Гоф.

Проект спрямований на істотне поліпшення рівня володіння англійською мовою його учасників. Це допоможе їм впевнено та вільно спілкуватися англійською під час виконання службових обов’язків.

Нагадаємо, подібний проект стартував навесні 2016 року для працівників служби «102».

 

Департамент комунікації

Національної поліції України

Схожі матеріали