У Києві оперативники поліції затримали «злодія в законі» на прізвисько «Коста» (ФОТО, ВІДЕО)

clock
11.05.2017 06:00

Громадянин республіки Грузії Леван Цинцадзе був «коронований» у 2012 році на території Греції і отримав прізвисько «Коста». Сьогодні його видворили за межі України із забороною в’їзду в державу строком на три роки.

Співробітниками Департаменту карного розшуку Національної поліції України  на території столиці затриманий грузинський «злодій в законі» Леван Цинцадзе на прізвисько «Коста».  Його було «короновано» у 2012 році за підтримки впливового «злодія в законі» Важі Біганішвілі на прізвисько «Важа Тбіліський».  «Коронація» відбулася у 2012 році на території Греції.

Згідно з даними Міжнародної організації кримінальної поліції Інтерпол, громадянин  Цинцадзе був заарештований на території Греції за організацію злочинних груп, які причетні до скоєння крадіжок з помешкань громадян.

Суспільна небезпека від перебування Л. Цинцадзе на території України полягає у намаганні встановити контроль за протиправною діяльністю організованих злочинних угруповань, які вчиняють тяжкі та особливо тяжкі злочини.

Вчора, 10 травня, «злодія в законі» примусово видворили за межі України із забороною в’їзду на територію держави строком на три роки.

Департамент комунікації

Національної поліції України

Схожі матеріали