У Києві до виконання обов'язків приступив Другий полк патрульної поліції (ФОТО)

clock
23.09.2017 06:07

Відтепер полк патрульної поліції №2, до якого входять 600 поліцейських, обслуговуватиме три лівобережні райони столиці: Дніпровський, Деснянський та Дарницький. Розташований підрозділ вулиці Лобачевського, 23А.

Водночас полк патрульної поліції №1, що дислокується на вулиці Народного Ополчення, 9, як і раніше, обслуговуватиме мешканців семи правобережних районів. До цього підрозділу входять понад 1,5 тисячі патрульних.

Такий розподіл дозволить оперативніше реагувати на правопорушення й зробить роботу столичних патрульних максимально продуктивною та ефективною.

Головна мета реорганізації – економія часу. Патрульні зможуть швидше прибувати на виклики, швидше проходити перезмінку. Під час поділу врахований і особистий чинник: ті патрульні, що мешкають на Лівому березі чи за містом, зможуть швидше дістатися на роботу чи додому.

«Це робиться для того, щоб покращити логістику патрульної поліції в місті Києві. Відтепер столичні патрульні зможуть обслуговувати більшу кількість викликів», – зазначив начальник патрульної поліції Києва Юрій Зозуля.

Головний патрульний поліцейський Києва здійснив перший розвід новоствореного полку та представив особовому складу командира – підполковника поліції Олександра Білокура.

Департамент комунікації Національної поліції України

Схожі матеріали