У Дніпрі триває процес створення муніципальної пожежної охорони (ФОТО)

clock
01.11.2016 14:45

1 листопада у Дніпрі за участю Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та керівництва місцевих органів влади відбулося відкриття центру надання адміністративних послуг. Поряд з іншими фахівцями в Центрі чергують і працівники Головного управління ДСНС у Дніпропетровській області, які готові допомогти громадянам у вирішенні питань, що належать до компетенції служби цивільного захисту.

Під час відкриття центру Арсен Аваков також розповів про основні етапи реформування системи ДСНС та створення муніципальної пожежної охорони. Зокрема, наступного року у Дніпрі планується створити три сучасні пожежні депо, які будуть фінансуватися з місцевого бюджету. У цих підрозділах працюватимуть професійні вогнеборці, які підсилюватимуться добровольцями.

Для реалізації цих завдань рятувальники вже налагодили плідну співпрацю з місцевими органами влади та громадянами і розпочали спільну роботу щодо розширення мережі місцевої пожежної охорони та залучення добровольців-вогнеборців для гарантування пожежної безпеки. Зокрема, сьогодні на захід завітали перші з добровольців-вогнеборців, які розповіли про свої плани щодо захисту міста від надзвичайних ситуацій та підвищення рівня культури безпеки життєдіяльності громади.

Детальну інформацію щодо перебігу процесу реформування системи ДСНС можна знайти на офіційному сайті ДСНС у розділі «Діяльність», де створено рубрику «Реформування».

Прес-служба ДСНС України

Схожі матеріали