Телеканал 112 виконав рішення суду та спростував у прямому ефірі недостовірну інформацію щодо Сергія Чеботаря (ВІДЕО)

clock
19.05.2017 11:38

Відповідне повідомлення було озвучено в ефірі телеканалу сьогодні, 19 травня. Відповідно до рішення Шевченківського районного суду міста Києва недостовірною та такою, що порочить честь, гідність та ділову репутацію Сергія Івановича Чеботаря була визнана інформація, поширена 3 квітня 2015 року в ефірі телеканалу «112» народним депутатом України Сергієм Капліним.

Такою була визнана наступна цитата народного депутата: «Якийсь час тому у кабінеті заступника міністра внутрішніх справ Чеботаря було проведено обшук. В рамках цього обшуку були знайдені коштовності, золоті злитки і, найстрашніше, інформація про те і підтвердження цієї інформації, що в системі Міністерства внутрішніх справ діють потужні корупційні схеми, якими пронизана вся вертикаль Міністерства».

Недостовірною та такою, що порочить честь, гідність та ділову репутацію Сергія Івановича Чеботаря, визнана також інформація, розміщена на Facebook-сторінці народного депутата Сергія Капліна.

ТОВ «Телерадіокомпанія 112.tv» також вилучило відеоінформацію щодо Сергія Івановича Чеботаря, розміщену у мережі Інтернет на веб-сайті телеканалу «112 Україна», та розмістила на своїй сторінці повідомлення про ухвалення по цій справі судове рішення із публікацією тексту його резолютивної частини.

Із ТОВ «112.tv» та народного депутата Сергія Капліна на користь Сергія Івановича Чеботаря стягнуті судові витрати у розмірі 243 гривень 60 копійки.

 

 

Схожі матеріали