Стартував набір на стажування в сервісних центрах МВС Хмельниччини

clock
21.10.2016 06:00

Головний сервісний центр МВС України продовжує програму стажувань. Сьогодні, 21 жовтня, розпочався прийом анкет на стажування в сервісних центрах МВС у Хмельницькій області.

Для участі у конкурсі необхідно заповнити онлайн-анкету на сайті Головного сервісного центру МВС України. Прийом заявок триватиме до 30 жовтня.

Вимоги до кандидатів: громадянство України; вік від 18 років; закінчена вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра, магістра (спеціаліста); відсутність судимостей. Досвід роботи у сфері послуг схвалюється, але не є обов’язковим.

Нагадаємо, програма стажування – це інтенсивний курс, що складається з теоретичної та практичної підготовки. Серед основних напрямів теоретичної підготовки: вивчення основ діяльності сервісних центрів МВС, основ ефективної комунікації, професійної етики та протидії корупції.

Детальну інформацію про конкурсний відбір і програму стажування дивіться на сайті Головного Сервісного центру МВС України.

Після навчання стажер займає посаду адміністратора фронт-офісів сервісних центрів МВС. Це посада державного службовця, яка прирівнюється до посади провідного спеціаліста, з офіційним працевлаштуванням, 40-годинним робочим тижнем з вівторка по суботу, місячною заробітною платою від 6 тисяч гривень.

Прес-служба Головного сервісного центру МВС України

Схожі матеріали