Стартував фінал «Кубку Міністра внутрішніх справ України з футзалу – 2016» (ФОТО)

clock
22.12.2016 13:39

Сьогодні, 22 грудня 2016 року, розпочалися фінальні матчі «Кубку міністра внутрішніх справ із футзалу – 2016». За звання чемпіона боротимуться п’ять команд, що були найсильнішими у попередніх двох етапах Кубку.

Це перший турнір з футзалу такого формату. Участь у ньому взяли команди Національної поліції України, Державної прикордонної служби України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Державної міграційної служби України, Національної гвардії України та вищих навчальних закладів МВС України.

Перший відбірковий етап Кубку стартував 9 грудня і був проведений у всіх регіонах країни. Участь у ньому взяли понад 100 команд. До другого групового етапу, що проходив 16-18 грудня, пройшли 25 команд-учасниць. П’ять найсильніших з них зібралися у столиці, щоб боротися за звання володаря Кубка.

Фінальні поєдинки пройдуть у спортзалі Будинку фізичної культури та спорту МВС 22-23 грудня між збірними Харківського національного університету внутрішніх справ, Управління ДСНС у Волинській області, Міжрегіонального центру швидкого реагування в м. Ромни (ДСНС, Сумська область), ГУНП у Хмельницькій області, ГУНП у Кіровоградській області.

«Легко не буде, але я впевнений – переможе найсильніший!», – підкреслив голова Громадської Ради при МВС України Володимир Мартиненко на відкритті фіналу і побажав усім учасникам чесної та цікавої гри.

Переможці та призери змагань отримають дипломи, кубки та цінні подарунки.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали