Спеціальний авіаційний загін ДСНС України відвідали журналісти міжнародних авіаційних журналів

clock
24.04.2017 14:14

24 квітня у м. Ніжин Чернігівської області, на території Спеціального авіаційного загону ДСНС України, відбулася робоча зустріч керівництва Загону та представників відомих міжнародних авіаційних журналів. Зокрема, на заході були присутні співробітники «Air International», «Interavia», «Fliegerrevue» та інших видань, що співпрацюють з Європейською асоціацією EUROAVIA NEWS.

В ході зустрічі представники міжнародних засобів масової інформації мали змогу сфотографувати літаки та гелікоптери ДСНС під час виконання типових пожежно-рятувальних операцій — скидання води на осередки загорянь, пошуково-рятувальних дій, а також евакуації постраждалих.

Також під час заходу учасники обговорили можливості та переваги протипожежних літаків АН-32П у порівнянні з іноземними аналогами.

Зважаючи на те, що на європейському ринку є стала потреба в послугах з гасіння лісових пожеж, демонстрація можливостей авіації ДСНС, а також проведення подібних зустрічей сприяє формуванню позитивного іміджу Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Прес-служба ДСНС України

Схожі матеріали