Сигнал «Тривога». У Маріуполі стартувало превентивне відпрацювання міста (ФОТО, ВІДЕО)

clock
27.04.2017 06:48

О 4-й ранку для особового складу місцевої поліції та співробітників обласного главку пролунав сигнал «Тривога». За годину поліцейські в повній екіпіровці вишикувалися в обумовлених місцях, аби отримати завдання щодо забезпечення публічної безпеки. За наказом генерала Аброськіна у Маріуполі розпочалися заходи, спрямовані на протидію злочинності та перекриття трафіку заборонених та небезпечних предметів.

Заступник голови Нацполіції України В’ячеслав Аброськін особисто перевірив готовність поліцейських реагувати на будь-які зміни оперативного стану та довів вимоги щодо забезпечення правопорядку.

Він зазначив, що з 28 квітня поліція регіону переходить на посилений варіант несення служби, аби не допустити дестабілізації обстановки у травневі свята та забезпечити безпеку мешканців.

Три роки тому травень увійшов у життя маріупольців, як кривавий – терористи атакували адмінбудівлю місцевої міліції, загинули люди, офіцери. Тому вже сьогодні поліція має докласти всіх зусиль, аби втримати оперативний стан стабільним і не допустити провокацій та загострення ситуації вцілому.

Сьогодні поліцейські стали на захист мешканців ще до того, як прокинулося місто. Одразу після перевірки екіпірування, службових посвідчень та зовнішнього вигляду поліцейських було розподілено по маршрутах несення служби. Робота на кордонах та всередині міст, контроль над дорожнім рухом – правоохоронці повністю перекрили місто та приступили до проведення спецзаходів.

«Мета відпрацювань - охорона публічного порядку, встановлення та затримання учасників НЗФ, вилучення зброї, набоїв та вибухівки, недопущення скоєння тяжких злочинів. Прошу жителів та гостей міста із розумінням віднестись до запроваджених заходів безпеки», - підкреслив генерал Аброськін.

Відділ комунікації

поліції Донецької області

Схожі матеріали