Сергій Яровий проінспектував роботу ситуаційного центру столичної поліції (ФОТО)

clock
28.04.2017 14:51

Перший заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий та начальник Головного управління НП у м. Києві Андрій Крищенко відвідали підрозділ напередодні проведення пісенного конкурсу «Євробачення - 2017». Саме тут  відбуватиметься координація дій усіх служб.

Насамперед звернули увагу на готовність ситуаційного центру до роботи у посиленому режимі та алгоритм взаємодії та координацію між усіма підрозділами столичної поліції, апаратом НПУ, рятувальниками та прикордонниками.

Під час візиту протестовано передачу відеопотоку з портативного пристрою для стрімінгу  до ситуаційного центру в режимі реального часу. А також перевірили радіо- та відеозвязок із головною ареною, фан-зонами та іншими локаціями, пов’язаними із безпосереднім проведенням «Євробачення».

Під час візиту Сергій Яровий насамперед акцентував увагу на оперативному реагуванні та миттєвій взаємодії між профільними службами.

«Робота ситуаційного центру під час «Євробачення» стане лакмусовим папірцем і  покаже нашу готовність до оперативних та злагоджених дій у тих чи інших ситуаціях», - зазначив перший заступник міністра внутрішніх справ.

За словами керівника поліції Києва Андрія Крищенка, на період проведення пісенного конкурсу у центрі також функціонуватиме оперативний штаб:

«До оперативного штабу входитимуть досвідчені правоохоронці, усі проінструктовані і готові до роботи. У разі необхідності вони допомагатимуть і реагуватимуть на зміну оперативної обстановки».

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали