Сергій Яровий: «Забезпечення правопорядку під час заходів у столиці залежить від злагодженої роботи всіх служб» (ФОТО)

clock
16.02.2017 16:32

Алгоритм дій залучених підрозділів обговорили представники профільних відомств під час наради під головуванням першого заступника міністра внутрішніх справ Сергія Ярового.

Сьогодні у київському главку поліції відбулася інструктивна нарада за участю керівництва Національної поліції України, Національної гвардії України,  Служби безпеки України, Управління державної охорони, Державної судової адміністрації України, Державної служби надзвичайних ситуації, Київської міської державної адміністрації, Прокуратури міста Києва та Головного управління Національної поліції у Київській області.

Перший заступник глави МВС України Сергій Яровий зазначив, що у дні вшанування памʼяті Героїв Небесної сотні у столиці відбудеться ряд заходів, участь у яких візьмуть не лише кияни, а й жителі інших регіонів.

«Оперативна інформація, яку ми маємо, змушує нас посилити заходи безпеки і чітко розробити алгоритм взаємодії між підрозділами у тій чи іншій ситуації, аби миттєво реагувати на будь-які зміни», – наголосив Сергій Яровий.

Глава Національної поліції України Сергій Князєв повідомив, що для забезпечення правопорядку до Києва прибудуть придані сили з інших областей. Окрім того, будуть посилені перевірки на восьми вʼїздах у столицю.

«Зусилля поліції у першу чергу повинні бути зосередженні на проведенні превентивної роботи, адже наше завдання – не допустити провокацій і грубих порушень правопорядку», – підкреслив Сергій Князєв.

Він також додав, що всі правоохоронці, залучені до забезпечення безпеки учасників заходів, мають чітко розуміти поставлені завдання і памʼятати: від професіоналізму кожного з них залежить безпека людей.

Насамкінець учасники наради обговорили розрахунки сил та засобів, організаційні питання та визначили завдання залучених підрозділів.

Відділ комунікації поліції Києва

Схожі матеріали