Сергій Яровий: Особовий склад правоохоронців переведено в посилений режим несення служби (ФОТО)

clock
13.10.2017 12:58

У період з 14 по 17 жовтня охорону публічної безпеки і  порядку під час масових заходів по всій країні забезпечуватимуть близько 13 тисяч військовослужбовців Національної гвардії і працівників поліції.

Про це сьогодні, 13 жовтня, заявив перший заступник міністра внутрішніх справ.

«З нагоди відзначення загальнодержавних та релігійних свят в Україні планується проведення низки масових заходів. Загалом, щодня по всіх регіонах країни проходитимуть близько 200-300 заходів за участі великої кількості громадян. Відтак підрозділи Національної поліції та Національної гвардії переведено на посилений варіант несення служби – для забезпечення публічної безпеки і порядку. У період з 14 по 16 жовтня до несення служби будуть задіяні близько 13 тисяч військовослужбовців Національної гвардії і працівників поліції»,  - сказав Сергій Яровий.

Заступник міністра додав, що кількість працівників буде залежати від того, як складатиметься ситуація. Але у правоохоронців достатньо сил для того, щоб забезпечити безпеку громадян.

Він також зазначив, що кількість залучених на службу правоохоронців залежатиме від кількості отриманих заявок на проведення масових заходів.

За словами Сергія Ярового, завтра, 14 жовтня, правопорядок у Києві забезпечуватимуть близько 5 тисяч правоохоронців. Крім того, в Національній поліції і Нацгвардії створено ситуаційні центри. Вони в цілодобовому режимі відстежуватимуть ситуацію в областях держави.

 

Депаратмент комунікації МВС України 

 

Схожі матеріали