Сергій Яровий: Масові заходи у Києві пройшли без порушень правопорядку (ФОТО)

clock
14.10.2017 17:26

Участь у них взяли близько 10 тисяч осіб. До забезпечення публічного порядку було залучено близько 5000 тисяч працівників органів системи МВС. Про це сьогодні, 14 жовтня, повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий.

Збір учасників відбувався у парку імені Тараса Шевченка. Далі сформована колона у супроводі правоохоронців рушила на Контрактову площу.

«Заходи пройшли без надзвичайних подій. Особовий склад Нацполіції, Нацгвардії та ДСНС, залучений до подій,  зі своїм завданням впорався. Правоохоронці працюватимуть у посиленому режимі до завершення всіх заходів», - зазначив Сергій Яровий.

За його словами, основний акцент сьогодні був зроблений на роботу антикофліктних груп, патрульної поліції та тактичних підрозділів.

«Вони спілкуються із учасниками, контролюють імовірні проблемні моменти та забезпечують превентивну роботу, аби ми не застосовували силові підрозділи. Для роботи ми також залучаємо патрульну поліцію та тактичні групи, аби тримати ситуацію під контролем», - додав перший заступник очільника МВС.

Своєю чергою,  начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко підкреслив, що завдання кожного сьогодні було не допустити провокацій і будь-яких конфліктних ситуацій.

«Нам це вдалося: порушень правопорядку не зафіксовано. Дякую всім правоохоронцям, організаторам і учасникам за спокійне свято», - додав Андрій Крищенко.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали