Сергій Князєв: Обставини загибелі дітей в Одесі розслідуватиме спільна слідча група (ВІДЕО)

clock
18.09.2017 14:06

До її складу увійдуть кращі фахівців Головного слідчого управління (ГСУ)  Нацполіції і працівники прокуратури Одеської області.  Крім того, сьогодні  в одному із судів розглядається міра запобіжного заходу стосовно двох працівників дитячого табору, де загинули діти. Про це сьогодні, 18 вересня, Голова Національної поліції Сергій Князєв повідомив під час брифінгу у Хмельницькому.

За словами Сергія Князєва, створено спільну робочу групу для розслідування причин, які призвели до загибелі дітей у спортивно-оздоровчому таборі. До її складу увійшли кращі працівники Головного слідчого управління та слідчі прокуратури Одеської області.

«Головне слідче управління Національної поліції відряджає фахових спеціалістів в одеський підрозділ для надання практичної та методичної допомоги з метою якісного, швидкого розслідування всіх причин, які призвели до загибелі дітей», – підкреслив Сергій Князєв, додавши, що слідчі вивчатимуть всі обставини події – від проектування та будівництва до безпосередньо експлуатації.

Крім того, очільник Національної поліції повідомив, що вже сьогодні в судовому засіданні буде розглядатися міра запобіжного заходу стосовно двох працівників закладу, де сталася трагедія.

Нагадаємо, 15 вересня в Одесі сталася пожежа в дитячому таборі, в якій загинули діти.

Департамент комунікації
Національної поліції України
Схожі матеріали