Щодо ускладнення обстановки в Авдіївці Донецької області

clock
20.02.2017 06:30

18 лютого, в результаті бойових дій, сталося пошкодження високовольтної ліній електропередач 110 кВ «Макіївська 1 – АКХЗ №2», внаслідок чого припинено електропостачання до м. Авдіївка (близько 22 тисяч населення).

19 лютого аварійні бригади паливно-енергетичної компанії провели обстеження лінії електропередач та усунули п’ять виявлених поривів на території підконтрольній Україні. Централізоване електропостачання не відновлене. Тривають перемовини щодо проведення ремонтно-відновлювальних робіт на непідконтрольній території.

Станом на 7:00 20 лютого теплопостачання міста здійснюється в штатному режимі за рахунок Авдіївського коксохімічного заводу. Централізоване водопостачання здійснюється по графіку з резерву (для забезпечення подачі води на насосній станції м. Авдіївка залучено електростанцію ДСНС потужністю 600 кВт). Об’єкти соціально-побутової сфери, що не мають власних систем резервного електроживлення, забезпечено електроенергією від дев’яти генераторів ДСНС (40-110 кВ та 600 кВ).

Всього до аварійно відновлювальних робіт залучено 135 осіб та 33 одиниць техніки, зокрема від ДСНС 60 осіб та 21 одиниця техніки.

Ситуація знаходиться на контролі ДСНС.

Прес-служба ДСНС  України

Схожі матеріали