Рятувальники продовжують надавати допомогу жителям міста Авдіївка (ФОТО)

clock
01.02.2017 07:00

Станом на 08:00 1 лютого домовленість про режим тиші не виконана, обстріли продовжуються. 31 січня пошкоджено залізничну колію сполученням Авдіївка–Очеретино. Чотири піротехнічні розрахунки ДСНС знаходяться в готовності для проведення робіт з розмінування після настання режиму тиші, два піротехнічні розрахунки знаходяться в резерві.

Теплопостачання у місті, де проживає близько 22 тисяч осіб, здійснюється централізовано за рахунок заводської теплоенергоцентралі на природному газі, температура теплоносія в тепломережі – 50° тепла, в квартирах температура повітря – 15° тепла. Централізоване водопостачання здійснюється по графіку з резерву, в разі необхідності буде забезпечено підвіз води. Централізоване електропостачання відсутнє. Об’єкти соціально-побутової сфери, що не мають власних систем резервного електроживлення, забезпечуються електроенергією від п’яти генераторів ДСНС (в резерві знаходяться 12 генераторів різної потужності, додатково залучені три потужні пересувні електростанції).

Розгорнуті 11 пунктів обігріву: сім – від ДСНС, три – стаціонарні, один – від благодійної організації, до яких звернулось близько 1000 осіб, забезпечено харчування трьома польовими кухнями.

 

Відпрацьовано питання щодо евакуації людей похилого віку з будинку пристарілих та близько 12 тисяч осіб в разі ускладнення обстановки (наназі виявили бажання 140 осіб).

Всього до аварійно-відновлювальних робіт залучено 260 осіб та 60 одиниць техніки: від ДСНС – 120 осіб та 35 одиниць техніки; від Нацполіції – 63 особи та 3 одиниці техніки; від комунальних служб міста – 54 особи та 15 одиниць техніки; від Авдіївського коксохімічного заводу – 23 особи та 7 одиниць техніки.

Організована взаємодія служб. Ситуація знаходиться на контролі ДСНС України.

Отримати інформацію щодо виїзду з міста Авдіївки можна за номерами: (06236) 3-15-44 або (095) 215-10-03.

Прес-служба ДСНС України

Схожі матеріали