Рятувальники ліквідовують наслідки погодних умов

clock
27.01.2021 07:52

26 січня на трасі Р-15 Ковель-Жовква між с. Тудорковичі – с. Хоробрів Сокальського району Львівської області обмеження руху для великогабаритного транспорту знято. Проїзд забезпечений. В Рівненській області затори ліквідовано, проїзд забезпечений.

Всього підрозділами ДСНС протягом доби проведено буксирування 82 од. автотранспортних засобів (надано допомогу 255 громадянам). Від ДСНС залучалось 203 чол. о/с та 54 од. техніки.

За інформацією Служби автомобільних доріг на 8 год. 27 січня транспортне сполучення на автомобільних дорогах державного та місцевого значення країни забезпечено. Для забезпечення проїзду та розчистки автодоріг на території України від Служби автомобільних доріг залучено близько 800 од. тех. та понад 900 працівників.

Шановні водії! Будьте уважними та обережними на дорогах! Дотримуйтеся швидкісного режиму, дистанції та уникайте небезпечних маневрів.

Попередження про небезпечні  метеорологічні явища.

27 січня в Одеській, Миколаївській, Кіровоградській, Черкаській та Полтавській областях значний мокрий сніг (утворення снігового покриву висотою 10-20 см), налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця; у південній частині України пориви вітру 15-20 м/с (І рівень небезпечності, жовтий).

Станом на 8 год. 27 січня спостерігається невеликий сніг у Одеській, Миколаївській, Кіровоградський та Львівській областях.

Погодні умови можуть спричинити відключення енергозабезпечення окремих населених пунктів та порушення руху автомобільного транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць.

 

Схожі матеріали