Рятувальники Вінниччини провели командно-штабні навчання (ФОТО)

clock
07.07.2016 10:47

На території Вінницького комунального підприємства «Міжнародний аеропорт Вінниця» відбулись командно-штабні навчання Головного управління ДСНС у Вінницькій області. В ході заходу аварійно-рятувальні формування відпрацювали взаємодію під час евакуації пасажирів і членів екіпажу літака внаслідок аварійної посадки повітряного судна та гасіння умовної пожежі.

За легендою навчання, пілот транспортного літака АН-24 бортовий №24 (Київ-Львів) під час польоту над регіоном, виявив розгерметизацію паливної системи одного з двигунів, яка призвела до його загорання. На борту повітряного судна знаходилося 3 члени екіпажу та 28 пасажирів. На момент зупинки літака полум’я охопило частину транспортного засобу. Через займання пального утворилася загроза розповсюдження пожежі на весь літак.

Вогнеборці, прибувши до місця аварії, ліквідували пожежу та здійснили евакуацію людей. На медичному сортувальному майданчику лікарі провели огляд постраждалих та надали їм необхідну допомогу.

Завдяки злагодженим діям всіх підрозділів, які залучались до ліквідації авіаційної події, забезпечено своєчасний порятунок постраждалих внаслідок падіння літака. Загалом від ДСНС у навчаннях взяли участь 70 чоловік особового складу, задіяні 18 одиниць техніки.

ГУ ДСНС України у Вінницькій області

Схожі матеріали