Рятувальники ДСНС України відзначені державними нагородами (ФОТО)

clock
28.10.2016 06:00

27 жовтня голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін вручив державні нагороди рятувальникам, які проявили мужність та високий професіоналізм під час проведення аварійно-рятувальних робіт та ліквідації надзвичайних ситуацій, а також сумлінно несуть службу у Донецькій та Луганській областях.

«Ці нагороди свідчать не лише про визнання вищим керівництвом держави важливості та необхідності вашої роботи. Це ще й подяка від всього українського народу за відданість, патріотизм, професійність та готовність будь-якої миті прийти на допомогу. Я пишаюся, що маю честь працювати з такими людьми», – наголосив Микола Чечоткін.

Державні нагороди отримали працівники Донецького, Луганського, Чернігівського, Тернопільського, Хмельницького територіальних підрозділів ДСНС, а також центрального апарату служби, Першого Спеціального центру швидкого реагування та гуманітарного розмінування, аварійно-рятувального загону спеціального призначення.

П'ятеро рятувальників ДСНС нагороджені орденом «За мужність» III ступеня, двоє – орденом Данила Галицького, двоє – медалями «За бездоганну службу» II та III ступенів. Також першому заступнику начальника ГУ ДСНС України у Хмельницькій області Дмитру Бондарю присвоєно почесне звання «Заслужений працівник цивільного захисту України».

Крім того були вручені нагородні годинники від очільника ДСНС помічнику голови Володимиру Савченку та начальнику Управління авіації та авіаційного пошуку і рятування ДСНС Ігорю Рунаєву.

Прес-служба ДСНС України

Схожі матеріали