Контраст
Шрифт

Розвиток спорту, підвищення рівня фізичної підготовленості правоохоронців - пріоритет Товариства «Динамо»

clock
27.05.2016 09:39

25 травня у конференц-залі ФСТ «Динамо» України відбулась робоча нарада з керівниками обласних організацій під головуванням першого заступника Голови Товариства Віктора Коржа.

Учасники заходу обговорили підготовку спортсменів до олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро та поточні організаційні питання діяльності Товариства. Cеред них – удосконалення співпраці з правоохоронними органами, організація закупівель сучасного спортивного обладнання, підсумки фінансово-економічної діяльності обласних організацій і підприємств у першому кварталі цього року, оптимізація та зменшення витрат на комунальні послуги регіональних структур та порядок укладання контрактів з керівниками обласних організацій.

Віктор Корж привітав учасників заходу від імені Голови Товариства, Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова та зазначив, що незважаючи на скрутну економічну ситуацію в країні і зменшення фінансування, ФСТ «Динамо» продовжує стабільно та ефективно працювати. Одним з головних його показників є кількість олімпійських ліцензій, здобутих спортсменами. На сьогоднішній день це 77 ліцензій (загальний показник 162).

Ще одним важливим показником є збереження та стабільна робота матеріально-технічної бази. За словами В.Коржа, за нинішніх умов Товариству вдалося не лише зберегти матеріально-технічну спадщину, а й домогтися надання 17 спортивним комплексам статусу баз олімпійської та паралімпійської підготовки.

Віктор Корж також повідомив про останні соціально важливі програми, започатковані Товариством. Зокрема, це спільні проекти з відділами превентивної діяльності Національної поліції в столиці та обласних центрах щодо підтримки та залучення до спорту дітей з соціально вразливих верств населення. Важливим напрямом діяльності, особливо в умовах військової агресії, на його думку, є ефективне функціонування п’яти центрів спеціальної підготовки правоохоронців. В.Корж також проінформував присутніх, що вже підписано угоду про співпрацю між ФСТ «Динамо» України та МВС України. Цей документ регламентує широкий спектр питань співпраці між Товариством та органами влади, що підпорядковані МВС.

«Товариство «Динамо» й надалі робитиме все для того, щоб не допустити скорочення спортивних шкіл. Ми прагнемо, аби наші діти та молодь мали можливість займатися фізичною культурою та спортом, що є запорукою фізичного та морального здоров’я нації. Адже розвиток спорту, підвищення рівня фізичної підготовленості правоохоронців завжди буде нашим ключовим пріоритетом», - підсумував перший заступник Голови Товариства Віктор Корж.

ФСТ «Динамо»

Схожі матеріали
Діяльність