«Результати службового розслідування стрілянини у Княжичах направлять до ГПУ на наступному тижні», - Вадим Троян (ФОТО, ВІДЕО)

clock
15.12.2016 15:41

Про це т. в. о. Голови Національної поліції України повідомив сьогодні, 15 грудня, під час спілкування із представниками ЗМІ про результати розслідування трагічних подій у с. Княжичі.

«Думаю, на наступному тижні результат нашого внутрішнього розслідування я направлю до Генеральної прокуратури», – повідомив Вадим Троян, додавши, що ГПУ наразі розслідує кримінальне провадження, розпочате за фактом вбивства працівників поліції.

За його словами, Національна поліція проводить внутрішнє службове розслідування. Його результати покажуть, хто і які накази давав поліцейським, хто за що був відповідальним і які інструкції було порушено.

«На основі цього ми передамо в Генеральну прокуратуру пропозиції на погодження своїх рішень», – зазначив Вадим Троян.

Водночас міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомив, що інструкція для працівників поліції охорони буде прописана більш детально в тій частині, де йдеться про виявлення злому або втручання на охоронювані об’єкти.

«Також будуть зроблені кадрові висновки, і кримінальні висновки, і вирок тій банді, яку ми там затримали і розслідування по якій ще триває», – підкреслив Арсен Аваков.

Департамент комунікації Національної поліції України

 

Схожі матеріали