До уваги представників ЗМІ!

clock
25.04.2017 07:46

З 25 по 29 квітня 2017 року на базі військової частини 3027 (с. Нові Петрівці, Київська область) проходитиме чемпіонат Національної гвардії України зі стрільби з бойової зброї. Програма змагань включає прикладну та практичну стрільби.

У змаганнях зійдуться 17 збірних команд. 25 квітня – відкриття чемпіонату. Вправи з різних видів озброєння відбуватимуться 26, 27 і 28 квітня з 9 до 14 години. 29 квітня пройде церемонія закриття та нагородження переможців.  

«Практична стрільба» – новий вид вправ, який вперше включено до програми чемпіонату і в подальшому має перспективи введення до програми підготовки підрозділів спеціального призначення. Такі змагання проводять серед спецппризначенців у провідних арміях світу. Вправи дозволяють розвивати тактичний рівень підготовки та підвищувати боєздатність підрозділів за критичних умов.

Вправи практичної стрільби мають чітко визначену прикладну спрямованість: стрільба проходить із використанням різних типів стрілецької зброї з постійною зміною тактичної (мішеневої) обстановки. Стрілецькі вправи виконують у пішому порядку та на техніці, в одиночному виконанні та у складі груп, у поєднанні з іншими прийомами та діями, що дозволяє моделювати ситуації з урахуванням особливостей службово-бойового застосування.

Запрошуємо журналістів для висвітлення заходу. Представники ЗМІ можуть скористатися автобусом, що вирушатиме з Києва, Констянтинівської, 5 о 7:50 ранку.

Акредитація здійснюється 25 квітня з 14:00 до 18:00 за електронною формою: http://ngu.gov.ua/ua/akredytaciya.

Телефон: (044) 428-66-16

Прес-служба НГУ

Схожі матеріали