Правоохоронці з'ясовують обставини вибуху автомобіля в центрі Києва (ФОТО, ОНОВЛЕНО)

clock
20.07.2016 06:41

Внаслідок вибуху смертельні поранення отримав водій автівки. Трагічна подія сталася близько 8-ї години ранку на перехресті вулиць І. Франка та Б. Хмельницького.

На місці події працюють керівництво столичної поліції та слідчо-оперативні групи Головного та районного управлінь поліції. Правоохоронці встановлюють свідків та очевидців цієї події, з’ясовують усі обставини скоєного.

«Зухвале вбивство Павла Шеремета у центрі Києва шляхом підриву вибуховим пристроєм автомобіля, у якому він перебував за кермом, – це зухвалий і цинічний злочин, спрямований на дестабілізацію ситуації у державі. Загиблий був відомим і популярним журналістом. МВС висловлює співчуття його рідним і близьким та запевняє, що усі сили правоохоронних органів будуть спрямовані на розкриття цього злочину», – наголосив директор Департаменту комунікації МВС України Артем Шевченко.

Наразі порушено кримінальне провадження за п. 5 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство, вчинене способом небезпечним для життя багатьох осіб) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування розпочате Слідчим управлінням ГУНП м.Києва.

Відділ комунікації поліції Києва

 

Схожі матеріали