Контраст
Шрифт

«Правоохоронці повинні мати більше повноважень проти «злодіїв у законі», - Арсен Аваков (ВІДЕО)

clock
19.05.2016 16:20

Про це сьогодні у Кривому Розі заявив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, коментуючи нерезультативне голосування за закон, який передбачає відповідальність за злочини, вчинені "злодіями у законі". 
«Ми спробували створити радикальний законодавчий акт, завдяки якому кожний так званий «коронований» «злодій у законі» почувався би на українській землі некомфортно. Адже зараз, коли ми їх заарештовуємо, то вони сміються нам в обличчя, розуміючи, що проти них ми – безсилі», - зауважив Арсен Аваков. 
Міністр підкреслив, що це неприпустимо, коли низка парламентських фракції виступають проти такого закону. Арсен Аваков звернувся до суспільства з проханням посприяти якнайшвидшому голосуванню за цей законопроект. 
У свою чергу, Голова Нацполіції Хатія Деканоідзе зауважила: «Хочу сказати одне, закон – дуже важливий для нашої країни. Якщо ми хочемо реально боротися із організованою злочинністю та знищити банди, то я б дуже хотіла, аби Верховна Рада сконсолідувалася навколо цього закону», – наголосила глава Національної поліції України.

Департамент комунікації МВС України

 

Схожі матеріали
Діяльність