Контраст
Шрифт

Правоохоронці Одещини затримали учасника організованого наркоугрупування (ФОТО)

clock
26.11.2016 11:44

Працівники оперативно-пошукового відділу в Одеській області Департаменту протидії наркозлочинності НПУ, спільно з Слідчим  управлінням ГУНП в Одеській області викрили 37-річного жителя м. Чорноморська, який розповсюджував «важкі» та синтетичні наркотичні засоби на території м. Одеси та області. У чоловіка вилучено понад 500 доз героїну на загальну суму 300 тисяч гривень.

Правоохоронці отримали оперативну інформацію, що один з жителів м. Чорноморськ займається розповсюдженням наркотиків.  В ході проведення санкціонованого обшуку за місцем мешкання 37-річного жителя м. Чорноморськ правоохоронці виявили в його квартирі сім згортків з фольги, в яких знаходились понад 500 розфасованих та готових для споживання доз порошкоподібної речовини сірого кольору, загальною вагою близько 110 грамів та  електроні ваги з залишками наркотика. Також у чоловіка було виявлено та вилучено пістолет травматичної дії без дозвільних документів, мисливську рушницю, набої та грошові кошти.

Наркотичний засіб було вилучено та направлено на дослідження до Одеського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру, за результатами якого встановлено, що вилучена речовина є особливо небезпечним наркотиком - героїном.

Зараз чоловіка затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. З ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Розслідування триває.

Встановлюється причетність інших осіб до даного правопорушення.

Відділ комунікації поліції в Одеській області

Схожі матеріали
Діяльність