Полковник Андрій Замахін призначений начальником поліції Полтавщини (ФОТО)

clock
20.09.2017 09:23

Перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий та голова Національної поліції Сергій Князєв представили нового керівника Головного управління поліції в Полтавській області. Ним став полковник поліції Андрій Замахін.

Перший заступник глави МВС наголосив, що основним критерієм у відборі керівників в областях є їхня служба в зоні проведення АТО.

«Я вітаю полковника Андрія Замахіна з призначенням і бажаю успіхів у такій не легкій праці. Але хочу нагадати, що всі керівники поліції областей, хто не проходив службу в зоні проведення АТО, повинні там бути», – сказав Сергій Яровий.

Своєю чергою очільник Нацполіції Сергій Князєв зазначив, що перед новим керівником Полтавської поліції стоїть не просте завдання – ефективно і правильно доводити поліцейську функцію в області.

«Сьогодні я підписав наказ щодо призначення Начальником ГУНП у Полтавській області Андрія Леонідовича Замахіна. Йому дістається тяжка ноша. Він місцевий, він не прибув з іншого регіону. Він знає всі загрози і виклики Полтавщини. Але йому під силу зробити все, щоб його регіон став одним із кращих в Україні», – сказав Сергій Князєв.

Андрій Замахін подякував за високу довіру та запевнив керівництво МВС та Нацполіції, що всі поставлені завдання будуть успішно виконані.

Сергій Яровий зазначив, що головне завдання, яке стоїть перед усіма органами системи МВС – чітка координація дій всіх підрозділів та спільне виконання завдань, які покладені на міністерство.

Також перший заступник міністра повідомив, що наразі Арсен Аваков та керівники всіх ЦОВВ працюють над питаннями бюджету.

«Жоден із наших підрозділів не залишається без уваги міністерства. На сьогодні міністр внутрішніх справ, разом з керівниками інших ЦОВВ ведуть масштабну роботу з підготовки обґрунтованих пропозицій до закону про бюджет. Є певні зміни і щодо грошового забезпечення, матеріально-технічних потреб», – сказав Сергій Яровий.

Окремо заступник міністра внутрішніх справ подякував особовому складу поліції Полтавщини за службу.

«Наступне завдання, яке стоїть перед МВС, – всебічне забезпечення особового складу. Жоден керівник нічого не вартий без особового складу, його допомоги та підтримки, адже весь тягар служби лягає саме на них», – сказав Сергій Яровий.

До сьогоднішнього призначення Андрій Замахін працював на посаді заступника начальника Головного управління поліції Полтавщини, а до цього очолював Управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування ГУНП в Полтавській області.

Департамент комунікації МВС України 

фото Андрія Новицького

Схожі матеріали