Поліція забезпечить цілодобове патрулювання населених пунктів, з яких евакуювали мешканців (ФОТО)

clock
27.09.2017 16:33

Поліцейські спільно з військовослужбовцями Національної гвардії цілодобово нестимуть службу із забезпечення порядку та безпеки людей у м. Калинівка та прилеглих населених пунктах, де була проведена евакуація населення через вибухи на військових складах. Завдяки зусиллям правоохоронців жодного факту мародерства чи грубого порушення правопорядку на даний час не зафіксовано.

Зараз ситуація повністю контрольована правоохоронцями. На  території населених пунктів, які поки залишаються небезпечними для перебування людей,  патрулюють  близько 300 поліцейських та 100 нацгвардійців. Вони здійснюють огляд домоволодінь місцевих мешканців, яких раніше евакуювали із небезпечної зони. Всі наряди орієнтовані на забезпечення правопорядку, запобігання будь-яким порушенням закону.

Триває робота правоохоронців на 49 блокпостах на території Вінниччини. З допомогою цих блокпостів забезпечується перекриття в’їздів в зону небезпеки.

Станом на 18:00 до поліції надійшла інформація про пошкодження 9 будівель внаслідок влучення снарядів. Жодної інформації про факти мародерства чи грубого порушення правопорядку на даний час не зафіксовано.

«Ми жорстко реагуватимемо на будь-які спроби порушення правопорядку, зокрема – на факти незаконного привласнення майна громадян, які змушені були  залишити свої домівки», – зазначив т.в.о. голови Національної поліції В’ячеслав Аброськін, який координує діяльність підрозділів  поліції на місці події.

Нагадаємо, поліція і Нацгвардія забезпечують публічну безпеку і порядок, а також захист від мародерів майна мешканців м. Калинівка і прилеглих сіл, евакуйованих внаслідок вибухів на території однієї з військових частин.

Департамент комунікації

Національної поліції України

Схожі матеріали